Deze website is het beste te bekijken met een recente versie van uw browser.

Nieuws

17 Apr 2018

East meets West

Veel producten van FairForward in de Libelle deze week.

Als de inspiratie uit het oosten komt, is het huis gevuld met verfijnde bloemmotieven. Glanzende stoffen en donkere accenten. De basis is rustig. De lichtgroene diamant vaas en tulpenvaasjes passen hier prachtig bij.

 

14 Sep 2017

Kerstkrant 2017 is uit!

De Kerstkrant 2017 staat boordevol cadeau-ideeën voor de feestdagen, volop inspiratie voor een samen te stellen Kerstpakket of voor een los cadeau. Alle artikelen zijn Fairtrade: de 'food'-produkten van Fairtrade Original en de 'non-food'-producten van Fastforward zijn afkomstig van een goede oorsprong. Dat is leuk geven (en misschien nog wel leuker om te krijgen)!

Klik hier voor de Kerstkrant 2017 (pdf, 1,2Mb).

14 Mar 2017

Inpiratiedagen bij FairPlaza

Maandag en dinsdag 13 en 14 maart waren de inspiratiedagen van FairPlaza. Twee dagen vol activiteiten, proeverijen en informatie. Er waren lokale gast-exposanten uitgenodigd die een verrassende aanvulling vormden op het bestaande assortiment van de exposanten. FairForward organiseerde een producten-Bingo. We kijken terug op twee geslaagde dagen.

Pagina's

 
 
   

Fair Trade Original gifts & living producten worden exclusief ontwikkeld, geïmporteerd en op de markt gebracht door FairForward.

Naar onze partner Fairtrade.nl