Deze website is het beste te bekijken met een recente versie van uw browser.

Jute manden in blauw en beige
Cactus kaarsen
Origami en Diamant kaarsen
Kussens Arabesque
Babushka Design
Sleutelhangers Love
Fair Cutlery serie
Bat Trang servies
Piet Hein Eek Vazen
Houten manden van Piet Hein Eek
Royal servies porselein
Pila Glaswerk
1 van 12

FairForward: Groothandel in Gifts and Living producten

FairForward heeft vanaf 1 januari 2018 haar krachten gebundeld met Eco Collection, tuyu en Tilingo Nepra. De unieke nieuwe organisatie gaat zich richten op fairtrade interieur accessoires en cadeauartikelen. De producten kunnen ook onder private label ontwikkeld worden. De gecombineerde ervaring en expertise van de vier organisaties biedt een uitgebreide keuze op het gebied van fairtrade en duurzaam geproduceerde trendy gifts & living producten. 

FairForward blijft de eigen wijze van zakendoen houden, die leidt tot een aantrekkelijk assortiment en biedt ontwikkelingskansen aan de makers van de producten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Onze handelswijze is het resultaat van decennia lang ervaring met enerzijds kansrijke producenten en anderzijds de consument die kiest voor eerlijke producten. De brug slaan tussen deze twee werelden is onze specialiteit.

Onze producten zijn verkrijgbaar in diverse groothandels: Fair Plaza en via de webshop

 

 

 

17 Apr 2018

East meets West

Veel producten van FairForward in de Libelle deze week.

Als de inspiratie uit het oosten komt, is het huis gevuld met verfijnde bloemmotieven. Glanzende stoffen en donkere accenten. De basis is rustig. De lichtgroene diamant vaas en tulpenvaasjes passen hier prachtig bij.

 

09 Feb 2018

FairForward op de Ambiente.

Van 9 tot en met 13 februari 2018 kunt u ons vinden met onze nieuwe collectie op de Ambiente in Frankfurt. U bent van harte uitgenodigd onze stand te bezoeken.

14 Sep 2017

Kerstkrant 2017 is uit!

De Kerstkrant 2017 staat boordevol cadeau-ideeën voor de feestdagen, volop inspiratie voor een samen te stellen Kerstpakket of voor een los cadeau. Alle artikelen zijn Fairtrade: de 'food'-produkten van Fairtrade Original en de 'non-food'-producten van Fastforward zijn afkomstig van een goede oorsprong. Dat is leuk geven (en misschien nog wel leuker om te krijgen)!

Klik hier voor de Kerstkrant 2017 (pdf, 1,2Mb).

Pagina's

 
 
   

Fair Trade Original gifts & living producten worden exclusief ontwikkeld, geïmporteerd en op de markt gebracht door FairForward.

Naar onze partner Fairtrade.nl